Nienke, Steven en ik

Nienke, Steven en ik

donderdag 3 november 2016

Kadowensen

Enkele weken geleden is Nienke 4 geworden. Om haar te leren dat ze zelf kadootjes mag kiezen hebben we haar meegenomen naar de speelgoedwinkel en gezegd dat ze aan mag wijzen wat ze hebben wil. Dikke pret natuurlijk en we kwamen thuis met een waslijst aan kadowensen die ze grotendeels de dag erna alweer vergeten was. Het maakte haar ook niks uit dat ze voor haar verjaardag slechts een van die dingen ook daadwerkelijk heeft gekregen. Het was een leuk speels leermomentje wat we in december misschien wel nog een keer gaan doen.

Enkele weken later waren we bij diezelfde speelgoedwinkel om een kado voor een neefje te kopen. Ik was met Nienke eerst even naar een andere winkel gegaan terwijl Maartje met Steven de speelgoedwinkel in ging. Ik was wat eerder klaar dan zij en besloot om even buiten met Nienke te wachten. Daar heeft de speelgoedwinkel in kwestie wat groot buitenspeelgoed ge√ętaleerd.

Er staan drie speelhuisjes. Nienke loopt eerst bij de kleinste naar binnen, maar loopt er meteen weer uit. Daarna gebeurt hetzelfde bij het middelgrote huisje. Dan loopt ze het derde huisje binnen, kijkt eens goed in het rond, doet een raampje open en dicht en gaat op het ingebouwde bankje zitten.


Dan kijkt ze me aan en zegt: 'Deze wil ik voor mijn vijfde verjaardag hebben, pappa!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten